Black Christmas / Черна Коледа (2019)BG subs

0 views
0%

Black Christmas / Черна Коледа (2019) Жанр:  ФилмиТрилърУжасиМистерия
Държава:  Нова Зеландия, САЩ
Година:  2019   92 мин.
Режисьор:  Sophia Takal
Актьори:  Имоджен Путс, Британи Огради, Кари Елуис, Калеб Еберхард, Лили Донахю, Саймън Мийд, Медълин Адамс, Алис Шанън, Зоуи Робинс, Райън Макинтайър, Бен Блек

Основно (по)желание за Коледа – отмъщение

Смелата нова версия на Черна Коледа разказва изключително актуална за нашето време история за убиец, който се изправя пред сплотено и вдъхващо респект сестринство, което е готово на всичко, за да не стане нечия жертва.

Колежът Хоторн е притихнал за коледните празници. Докато Райли Стоун (Имоджен Путс, Green Room) и нейните приятелки от МКЕ – атлетката Марти (Лили Донахю, Jane the Virgin), бунтарката Крис (Алейс Шанън, Чародейки) и чревоугодничката Джеси (Бритъни О‘Грейди, Star), се готвят да „украсят“ колежа със серия от тематични коледни купони, мистериозен убиец започва да избива момичета от сестринството една по една. С нарастващия брой на жертвите, Райли и нейните приятелки все по-ясно осъзнават, че не могат да имат доверие на никой мъж, включително на свенливия приятел на Марта Нейт (Саймън Мийд), новата любовна тръпка на Райли Ландън (Кейлъб Еберхард) и дори на уважавания им преподавател професор Гелсън (Кари Елоуис). Но, който и да се окаже убиецът, той бързо ще разбере, че се е забъркал с грешното сестринство.

zamunda2